Dagbok

God jul til alle venner

Året 2021 er snart historie. Alle omstendigheter tatt med i betraktningen er det selvfølgelig et år jeg er glad for. Jo, visst finnes det ting å klage over. Men, legger vi det til side, er det lett å finne mye å være takknemlig for. Jeg ønsker God Jul til alle venner

man wearing Santa Claus costume sitting on chair

2. januar ble programmet «HC og Andrea» på NRK P1 ett år. Hverdagsfesten fortsetter og vi får nye venner i den norske befolkningen hver dag. Året startet bra!

I februar tok jeg avgjørelsen om å selge Sahaga AS og Radiobutikken.no – og fristen jeg ga meg selv var 50 årsdagen min i april. Forberedelsene hadde pågått en stund.

I mars dukket det opp en Oslo-duo med tydelige planer og ambisjoner for hjertebarnet vårt. Vi gikk i forhandlinger, og snart så det lyst ut for planen om å selge selskapet som bærer barnas initialer. (Sofie Amalie Herman Aleksander Galborgen Andersen – SAHAGA).

Første april kom Covid 19 og banket på døren. 12. april kastet jeg det ut. Dagene mellom tilbrakte jeg i sengen. 22. april kom 50 årsdagen – midt i en bølge av korona. Familien markerte, men festen uteble. Duoen fra Oslo gjennomførte kjøpet, og mitt mål var nådd. Jeg gikk mot en tilværelse uten tittelen «daglig leder». Jeg var glad, – og det var banken også. De siste 36 månedene hadde vært en berg- og dalbane. Først enorm suksess i bedriften, så et skikkelig mageplask – godt hjulpet av uheldige omstendigheter og utro tjenere – og så en gjenoppbygging jeg er stolt av. Alt går – hvis du står opp tidlig nok om morgenen! Jeg ønsker de nye eierne det beste, og lykke til! Utgangspunktet er godt og produktene topp.

I mai kom varmen og i juni skulle SAHAGA overleveres. I juli var det sommerferie. Familien kjøpte seg båt. Det ble sommer i Norge. Igjen. Livet lekte. Takknemlighets-listen var lang.

I august var alt ved det vante. I september forsvant lukt og smak, – det vil si det av den som ikke var forvrengt. I oktober begynte Nakstad å snakke om en ny bølge, i november en ny variant og i desember så vi en ny nedstengning i øynene. Slik sett er årets utgang på lav-nivå, men jeg er overbevist om at det kommer en vår… Både metaforisk og rent faktisk!

Og, – midt i alt dette lever vi. Alternativet ville vært mye dårligere. Jeg er takknemlig for året. 2021 har tatt mange fine mennesker ut av tiden, men jeg takker for at jeg har fått beholde mine nærmeste. Jeg har to fine barn, en fantastisk kjæreste, flotte folk i familien og en fin gjeng med kjære venner og gode kollegaer. Jeg ønsker dere alle sammen en riktig god jul og et fortryllende godt nytt år!

grayscale photography of disco ball
2. januar blir programmet "HC og Andrea" på NRK P1 to år. Hverdagsfesten fortsetter!
GODT NYTT ÅR – kom, med alt du har å by på, 2022!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *