Dagbok

Godt nytt år, og takk for det gamle!

I kveld er siste sjanse til å kjenne på året 2021. Ved midnatt kommer 2022 og overtar. I det store bildet skal det vel ikke så mye til for at det nye året skal bli bedre enn det gamle. Men, ser man nøyere etter, vil det alltid være mye å takke for i 2021. Og det tror jeg er stikkordet – takknemlighet. Like viktig som et ønske om et godt nytt, er en oppriktig takk for det gamle som har gått. Godt nytt år! Og takk for det gamle.

person holding lighted sparklers
Godt nytt år! Velkommen år 2022.

I mitt liv er det familie, venner og jobb som har gitt meg gjentakende grunner til å takke for året som renner ut i kveld. Takk til hver og en av dere, for at dere til sammen utgjør et år jeg er takknemlig for. Covid, og gjennomgått korona i april, trekker ned – stort sett alt annet trekker opp. Å ha passert 50, frisk og rask, legges til på takke-listen.

Nå gleder jeg meg til ett nytt år med «HC og Andrea» på NRK P1, en ny båtsesong, Hermans 18-årsdag, Sofies konfirmasjon og alle de hyggelige turene Lillian og jeg planlegger i løpet av året.

Jeg ønsker dere en festlig eller fredelig, aktiv eller avslappende inngang til det nye året. Ta vare på hverandre. Er du ung – lytt til erfarne fest-folk, er du voksen – la de unge slippe til!

GODT NYTT ÅR!

Gjør alltid neste år til det beste året i vårt liv.

HC

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *