Dagbok

Høsten er fin

Etter en fantastisk fin sommer, i en verden som er i ferd med å gå av hengslene, skal det bli fint med høst.
Lange kvelder, gode filmer eller en god bok. Te, kaffe, vin eller en tallerken suppe. Alt hører høsten til. Høsten er fin!

Høsten er fin! Og fargerik.,,
Høsten fargelegger livet

Krabbefiske, skog- og fjellturer, vakre farger og skarpere luft. Går det an å mislike høsten?

Siden jeg ikke har for vane å vinne i Lotto, har jeg brukt flere titalls timer med motorsag, øks og kløyve-maskin i våres. Da er vinteren sikret, uansett hvor høyt opp verdens galeste mann klarer å presse strømprisene.

Når kalenderen viser oktober blir båten vasket og satt på land. Det blir den med et smil på min munn. Sommeren 2022 bød på det beste fra to verdener. To flotte uker langs den norske sørlands-kysten, og en fantastisk en på «bästkusten» ned til Göteborg.

Nå endres lydbildet fra «Summer in the City» til «Vem vet» – og samtidig inspirerer alle de gode minnene til planlegging av neste sommer. Jeg trenger ikke tenke på kanariøyer eller cowboy-land, jeg stortrives med norsk og svensk sommer. Mitt håp er at den i 23 blir som den i 22…

Hvis nå bare Putin kunne finne det for godt å bli borte, energikrisen kunne forsvinne med ham, rentene stabiliserer seg og gulost-prisen gå ned igjen – kan jeg ikke tenke meg noe annet enn at høsten 2022 blir den fineste høsten i mitt liv.

«HC og Andrea» har fått bestilling på samme sendetid gjennom hele 2023 og hver dag er en hverdagsfest mandag til torsdag. Verden trenger hverdagsfester. Det har den gjort hver dag siden programmets oppstart i januar 2020… i hvert fall hver dag siden 13. mars 2020, da.

Høsten er fin! Det er radiomikseren vår også.
HC og Andrea er klare for drøye 200 sendinger, omtrent 400 timer radio i 2023 også

La ikke tidens alvor bremse gledene i livet. Du lever nå! At du lever samtidig med at en del elendighet inntreffer, er ikke unikt for deg. Slik har det alltid vært. Verden er to steg frem og ett tilbake…. Nå tar vi steget tilbake, om et år er det igjen to frem.

Livet på jorden er helt ålreit, – hvis bare Putin gror en hjerne!
Det er tvilsomt om han gjør. Men, det er ikke høstens feil. Høsten er fin! Og den starter i morgen.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.