Dagbok

Tidsmaskinen TIK TOK

På noen sekunder ble jeg satt 27 år tilbake i mitt eget liv. Det var en fin tid! Jeg sier det… Tidsmaskinen TIK TOK!
Takk til TIK TOK-brukeren «nostalgeeky» som har tatt fortid til nåtid, og gitt meg klare bilder og gode minner fra den morsomste jobbe-perioden i livet mitt. 90-tallet er tilbake! På fredag feirer vi det glade tiåret i Telenor Arena. We Love The 90s blir en fest! På 90-tallet var alle dager en fest. Bli med på festen i videoene til «nostalgeeky» nedenfor.

@nostalgeeky

Velkommen til en VELDIG komprimert episode av Topp 20 fra september 1995! For alle som var tenåringer på den tiden, var dette ukas høydepunkt 😎 #topp20 #nrk #hcandersen #nrkarkivet #viralnorge #norgehumor #yp #yourpage #tiktoknorge #norge #viralvideo #underholdning

♬ original sound – Nostalgeeky
TOPP 20 på NRK 1, September 1995

Så ung har jeg vært! At 80.000 allerede har sett dette klippet er ganske utrolig gøy!

TOPP 20 – også for deg som driver med internett….

Ingenting synliggjør at verden går videre bedre enn gamle tv-programmer… I dag er verden livredd for å beholde alt som var annerledes før. Med noen unntak mener jeg at det er feil. Det som var veldig galt før, må vi unngå å gjenta. Det som bare var rart, kan vi hygge oss med, og tenke at det er fint at det ikke er så rart lenger… Og om 30 år vil de sitte og tenke «så rart det var på 2020-tallet»… Slik er verden!

@nostalgeeky

Under Easy Listening-bølgen i 1996 ga Penthouse Playboys ut en cover av Seigmens Metropolis. Dette var lettere upopulært hos originalartisten. #90s #topp20 #PenthousePlayboys #HCAndersen #nrk #nrkarkivet #viralnorge #norgehumor #yp #yourpage #tiktoknorge #norge #viralvideo #underholdning

♬ original sound – Nostalgeeky

Hvis jeg lurer på hva jeg har vært med på i livet, setter jeg meg ned foran MACen og leter litt i NRKs arkiv på nett. Der finnes det mye gøy! Du finner sikkert gode minner der du også! Et bra supplement til Tidsmaskinen TIK TOK.

We love the 90s. Tidsmaskinen TIK TOK gir deg Topp 20 fra 1990-tallet. We Love The 90s gir deg mange av artistene fra samme tiår.
Coolio døde tidligere i år, og Maxi Jazz kommer heller ikke. Men, det blir FEST i Telenor Arena fredag 21. oktober!

Takk igjen til TIK TOK-bruker «nostalgeeky». Det var gøy med disse gjensynene. Og til de som kommenterer – takk for engasjementet! Det er gøy å se at TOPP 20 representerer gode minner for folk fra hele landet.
Og hvis noen lurer på «hvor ble det av HC», så er svaret – jeg er her! Og på NRK P1 hver mandag til torsdag kl 17:03 til 19:00. Fremdeles i NRK. Så alt har ikke forandret seg.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.