Dagboken fra radiolivet

HC i flere flater

2023 er i gang, og noen har kanskje lagt merke til HC i flere flater på radioen?
NRK Østfolds morgen- og ettermiddagssendinger var HCs «hjem» i perioden 2008 til 2012.
Nå er han tilbake!

HC i flere flater. Her i "Eftan" sammen med gjesten Han Herman.
Han Herman er på besøk i studio hos HC under NRK Østfolds ettermiddagssending

Fredag 10. februar var Han Herman på besøk i studio hos HC. Gutten fra Sarpsborg er det nærmeste Norge er en ny, internasjonal musikk-suksess! Han Hermans nye sang heter «Looking for Happiness», og er den 5. singlen han slipper. Alle sangene hans strømmer masse på Spotify og NRK P3 har listet alt han har gitt ut.

HC i flere flater. Her i "Eftan" sammen med gjestene Glam og Flash fra WigWam.
Bernt og Åge fra WigWam var på besøk hos HC 10. februar

WigWam slapp også ny plate på fredag. «Out of the Dark» er også navnet på turnèen bandet skal på. Glam og Flash fortalte HC om konserten i Halden 1. april og amerika-turnèen som blant annet skal innom legendariske «Whiskey A Go Go» 17. april. Der var The Doors husband i sin tid. Det er utrolig hvordan HBO-serien «Peacemaker» har gitt nytt liv til Norges tøffeste glam-rock band. De er mye større enn vi forstår, sier HC.

Musikkfest på NRK Østfold

Fredag 10. februar ble en skikkelig musikkfest i «Eftan» på NRK Østfold. I tillegg til WigWam og Han Herman, hadde HC også besøk av artisten Roe, som egentlig heter Aurora og kommer fra Halden, JP Paulsen som fortalte om Annsofi og Alexander Rybaks nye single, Ingeborg Walther som snakket om den nye sangen sin og Marion Ravn som spilte i Halden dagen etter. Du kan høre hele sendingen her!

HC i flere flater

Det er altså ikke bare i riksprogrammet «HC og Andrea» du kan høre HC i 2023. Også «Morran» og «Eftan» på NRK P1 Østfold blir hans arbeidsplass i perioder.

Neste mulighet for å slå følge med «vikar HC» i «Morran» er i vinterferien. Da står han opp sammen med deg, og er ditt selskap i høyttaleren fra klokka 06:03 – mandag til fredag!

«HC og Andrea» hører du på NRK P1 alle mandager, tirsdager, onsdager og torsdager fra kl 17:03 til 19:00 – eller her i NRK Radio når du vil!

2023 blir et bra radioår!

HC i flere flater ønsker godt nytt radioår 2023!
HC ønsker alle et godt nytt radioår!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.