Dagboken fra radiolivet

HC i sosiale medier

Å kalle meg en legende i sosiale medier er en grov overdrivelse. Men, hvis du leter godt vil du faktisk kunne knytte kontakt – om du vil. Du vil finne HC i sosiale medier.

HC Andersen - HC på radio

HC i sosiale medier

Du kan også høre HC på NRK, i programmet «HC og Andrea» her.

Snart starter også LIVE LunsjQuiz med HC og gjengen – følg med her for mer informasjon i løpet av April.

HC er klar til sending i K2 hos NRK i Fredrikstad

HC har jobbet med radio siden 1984. Da var han 13 år og begynte i lokalradioen i Halden. Etter to radio-arbeidsgivere i hjembyen Halden, gikk turen til Oslo og Radio Ung. Derfra var veien kort til NRK Petre, som åpnet i 1993 – med HC i «Topp 30» og 73527352, Transit og Barbarene – og etter hver VG-lista TOPP 20, HC Andersens sommereventyr og Howard og HC. Radiolivet fortsetter!

Ta kontakt hvis du har spørsmål. Se kontakt-data øverst.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.