Dagbok

God påske!

Takk for at du besøker meg her på www.hcandersen.no – det er hyggelig at du er innom.
Jeg benytter anledningen til å ønske deg en god påske. Jeg håper du får noen fine fridager i helgen. Hvis du jobber, heier jeg på deg for at du holder hjulene i gang.

Mye spennende på gang

Etter påske starter «Lunsjquiz med HC og gjengen». Det gleder jeg meg til. Du vil finne mer informasjon her på siden snart. Det jeg kan fortelle allerede nå, er at det blir minimum 5.000,- i premie og en gøy LIVE quiz hver uke. I tillegg blir det quiz på forsiden av hcandersen.no hele uken. Jeg håper du vil være med og teste dine kunnskaper.

god påske fra hc andersen

God påske!

Du kan høre «HC og Andrea» hele påskeuken. Du finner oss her. Mandag 2. påskedag er det fotball på NRK P1, så da tar Andrea og jeg fri.

God påske fra meg til deg!

HC

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.