Dagbok

Quiz med HC øker trafikken til din nettside

Alle som vil selge mer på nett bør ha aktiviteter på sin egen nettside, heller enn i sosiale medier. Et «like» er hyggelig, men en registrert kunde på egen nettside er mange ganger bedre. Quiz med HC øker trafikken til din nettside. Det er fordi folk liker quiz og fordi de kan vinne opptil 10.000,- i måneden.

For å delta må man registrere seg, og for å vinne topp-premien må man dele quizen din i sosiale medier. Da vil enda flere få vite om den. Flere kommer til din nettside, registrerer seg, deltar, og deler. Hjulet ruller og din kundeliste vokser!

Her forklarer jeg hvordan Quiz med HC øker trafikken til din nettside

Hva koster det?

Det er rimeligere å få registrerte brukere på din nettside med vår quiz enn ved å annonsere på Google eller Facebook. Mye rimeligere. Vi har flere forskjellige løsninger som vil øke trafikken til din nettside. Ta kontakt i dag, så forteller vi mer. Du kan også benytte vår kontaktside.

Kan jeg se eksempel på Quiz med HC?

Så klart! En av de som kan bekrefte at quiz med HC øker trafikken er den hyggelige klesbutikken Bærre Lækkert på Melhus. Besøk siden deres og se vår quiz nede til venstre på forsiden. Ta quizen, det er selvfølgelig helt gratis å delta. Det eneste du risikerer er å vinne inntil 5.000,-. Husk å dele i sosiale medier!

Når kan jeg få Quiz med HC på min nettside?

Du kan være i gang i løpet av en uke eller to. Byebuy.tv kontakter deg for avtale om integrasjon av et enkelt script på nettsiden din. Det er raskt og enkelt!

Quiz med HC øker trafikken til din nettside
Bli med i HCs quiz

HC Andersen

HC har jobbet med musikk og underholdning i flere tiår. Han har hatt «HC´s musikkquiz» på TVNorge og ledet radio- og tv-programmer både lokalt, regionalt og nasjonalt i Norge.

Kombinasjonen quiz med premie og en hyggelig og troverdig quizmaster, i et format som passer godt på nett, viser seg å engasjere og skape trafikk. Du kan lese mer om HC her.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.