Dagbok

LIVE Quiz med HC i dag

Det blir LIVE Quiz med HC i dag, 10. mai 2023, kl 11.00. Quizen vises også på www.hcandersen.no.

Det blir trekning av vinner fra quizzene som har ligget ute de siste 4 ukene. Vinneren vinner 500,-. Hvis vedkommende delte quizzen i sosiale medier etter spillet, tidobles premien til 5.000,-

Etter trekningen holder vi LIVE Quiz, hvor du kan vinne 5.000,-! LIVE Quiz holdes en gang i måneden. Alle andre uker oppdaterer vi quizzen vår med nye spørsmål. Bli med!

LIVE quiz med HC i dag 

woman biting pencil while sitting on chair in front of computer during daytime

LIVE Quiz

I live quizzen går vi gjennom tolv spørsmål. Hver spørsmål har fire svaralternativer, og du klikker på det du mener er riktig svar. Klikk rett på skjermen (touch på mobil, nettbrett eller touchskjerm, eller med musepeker på stasjonær og laptop).

LIVE Quiz med HC foregår en gang i måneden, og alle som har spilt tidligere og er registrert, blir invitert til å være med. Det er helt gratis å registrere seg, og det koster ikke noe å delta.

Hovedpoenget med Quizzen vår er å ha det gøy – og å skape trafikk til nettstedet. Jeg blir veldig glad hvis du møter opp til LIVE Quiz kl 11.00 og er med. Gratis. Bare sørg for å registrere deg. Jeg blir også veldig takknemlig hvis du vil dele vår quiz i sosiale medier. Da får enda flere vite om den, og enda flere blir med.

Trenger ditt nettsted mer trafikk?

Hvis du har en blog, en nettbutikk, et informasjonssted, en hjemmeside for et lag eller en forening eller er en kulturinstitusjon, er jeg sikker på at du har plass til flere besøkende på nettstedet ditt.

Det er enkelt å få vår quiz på ditt nettsted. Det er rimelig og fort gjort å sette opp. Hvis du vil, kan du få vår quiz på ditt nettsted i løpet av et par dager. Da kommer det flere folk på besøk på din nettside.

Det er vel og bra å ha mange likes på Facebook og Instagram, men jeg er helt sikker på at du heller vil ha besøkende helt inn på nettsiden din, der du tilbyr det du vil at folk skal kjøpe, vite, lære eller oppleve.

LIVE Quiz med HC

Ta kontakt i dag

Ta kontakt her, med en gang, så kan vi fortelle deg mer om hvordan du kan få LIVE Quiz med HC på din nettside. Det inkluderer ukentlig oppdatering av offline-quiz, altså nye spørsmål på nettsiden din hver uke og en LIVE quiz en gang i måneden.

Du kan også lese litt mer her.

Vi snakkes!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.