Dagbok

Ny quiz i dag

Det er onsdag, og det betyr ny quiz i dag. HCs quiz finner du på flere fine nettsider i Norge. Blant annet på forsiden her på hcandersen.no

Ny quiz i dag

Test kunnskapene dine – og vinn!

I HCs quiz kan du vinne 500,- i førstepremie. Hvis den som vinner har delt i sosiale medier, blir førstepremien ti-doblet. Du kan dele rett etter at du har gjennomført konkurransenen. Da blir førstepremien 5.000,-. Det er forutsatt at du har registrert deg, så vi vet hvem du er.

Det er fort gjort å delta. Du gjør unna tre spørsmål på under ett minutt. Spørsmålene er hentet fra alle quiz-kategorier, så her er det noe for alle. Vanskelighetsgraden varierer mellom enkel og medium lett.

Ny quiz i dag

Også LIVE sending

En gang i måneden har vi live quiz. Da er det mange flere spørsmål. Førstepremien her er 5000,-, uansett. Alle som er registrert i våre offline-quizzer gjennom måneden, får invitasjon til å delta i LIVE quizzen. Invitasjonen kommer på SMS noen minutter før LIVE-quizzen sendes.

Trekning av vinner i offline-quizzen (altså de ukentlige 3 spørsmåls-quizzene) skjer også i LIVE quizzen.

Ny quiz i dag – vil du ha den på din nettside?

Driver du nettbutikk eller annen form for virksomhet online? HCs quiz trekker mange besøkende og du får flere registrerte brukere på din nettside. Mange av de som spiller HCs quiz, sprer også budskapet i sosial medier, for å øke premiebeløpet.

Du får med andre ord flere potensielle kunder helt inn på din nettside, ved å ha vår quiz der. Det er bedre med besøk der du har varene dine, enn aktiviteter og likes på sosiale medier!
Det er både rimelig og enkelt å få flere besøk til din nettside. Les gjerne mer her, og ta kontakt i dag, så svarer vi på dine spørsmål. Når du er klar, kan du ha HCs quiz, og dermed økt trafikk, på din side i løpet av kort tid.

Neste LIVE

Neste LIVE er onsdag 14. juni. Jeg håper du vil være med.

Lykke til! Du finner konkurransen online, blant annet på forsiden her på hcandersen.no og på denne klesbutikkens forside.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.