Dagboken fra radiolivet

Atle Jensen

I dag var en av østfolds morsomste og hyggeligste karer sommergjest i «Eftan». Atle Jensen kom til meg mellom de siste prøvene, før morgendagens premiere av Fredrikstadguttanes Båthusteater-revy 2023. Premieren er i morgen, lørdag 24. juni. Du kan høre hele sendingen her. Atle er gjest i den siste timen.

Snekker, fotograf og morsom

Atle er en av de som uten blygsel sier at han er morsom. På scenen, på fest, på jobb og i radio-studio. Han sier det helt uten at det fremstår som skryt. Han ble oppdaget for 35 år siden, fordi en annen ikke møtte opp. Tilfeldigheten hadde utgangspunkt i at folk hadde ledd med ham, helt siden guttegarderobe-tiden på fotballen på Trosvik.

Atle Jensen

Dommedag

Årets forestilling har blant annet tema «dommedag». Men, et er langt fra trist og leit. Roger Amundsen har skrevet fantastisk musikk, og vi gleder oss til i morgen, bedyrer Atle.
I år er forestillingene litt annerledes plassert i uka, så det blir opptil flere fridager i uken for den båt-entusiastiske humoristen. Vi stikker til sjøs så fort vi har tid, sier han.

Forestillingen skal spilles til lagt ut i august, og billettene finner du her.

Far og sønn – Atle Jensen og Ola

En av flere grunner til at Fredrikstadguttane stadig setter nye publikumsrekorder, er at de tør å la suksesser hvile, og introduserer nye. Som for eksempel Jensen jr. Atle innrømmer å ha vært årsaken til at sønnen, Ola, nå er en del av ensemblet. En ung fyr, som trekker et yngre publikum, og tilfører oss noe nytt. Noe både Atle og kompanjong Pål Nielsen er enige om.

Forestillingen i fjor hadde sågar en sang som handler om temaet, – når man får en sønn, tror og håper man kanskje at man skaper en kopi av seg selv. Lytt til intervjuet, så får du også høre sangen.

En vanlig jobb også

Atle forteller at han har en 50% stilling hvor han hjelper østfoldinger med utfordringer i arbeidslivet, inn i en normal hverdag. Han liker å stå opp kvart på sju, selvom en revy-artist ikke trenger å gjøre det.
En vanlig jobb gir balanse, og det å være morsom hele tiden, krever også balansen det gir å gjøre en meningsfull og «vanlig» jobb.

Dette og mye mer…

…får du hvis du lytter til dagens «Eftan» på NRK P1 Østfold. Du finner sendingen her.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.