Dagboken fra radiolivet

HC og Andrea – sommerlåt-duellen

Det er sommer, det er sol og det er tid for den årlige sommerlåt-duellen. Andrea og HC velger hver sin sommerlåt og DU bestemmer hvilken av dem som skal spilles. Hør på HC og Andrea – sommerlåt-duellen hver mandag til onsdag på NRK P1.

HC og Andrea

Andrea har for vane å vinne

I stort sett hele fjor sommer, og like så sommeren 2023, er det Andrea som har vunnet duellene våre. Jeg mener hun spiller veldig «safe», men like fullt – hun vinner. Unntaket var i går, da jeg foreslo deLillos med «Neste sommer». Den vant over Timbuktu med «Det löser sej».

Jeg mener jo selv at jeg har ganske god oversikt over sommerhits, men det er åpenbart at min overkvinne kommer fra Mysen og heter Lindquist.

DU kan forslå duellanter

Jeg ville sette stor pris på din hjelp til å dra i land flere seire. Du kan bruke kontaktskjemaet her, og tipse meg om sommerhits jeg bør melde opp i duellen. Det kan være nytt eller gammel. Bare det kan defineres som en sommerhit. Tusen takk på forhånd for hjelpen!

Vær med og stem på din favoritt

Hver dag legger vi ut avstemningen vår, altså duellen mellom de to sommerhittene, i appen NRK Radio. Klikk deg frem til HC og Andrea (eller se link nedenfor) og finn frem avstemningen. Klikk på den tittelen du mener bør vinne dagens sommerhit-duell.

Hør HC og Andrea i NRK Radio-appen her.

Sommerhit-duellen krever gode vibrasjoner

HC og Andrea – sommerlåt-duellen

Om sommeren er alt litt lettere, lysere og lystigere. I programmet HC og Andrea på NRK P1, har vi skrudd på sommer-modus. Det er deilig. Både fordi det blir mer musikk, og fordi stemningen stiger parallelt med avspillingene av sommerhits. I tillegg har HC ekstra sommerjobb i NRK Østfold, og sender dermed 5 timer i strekk hele uken, fra 14:00 til 19:00 på NRK P1. (Til 17:00 på fredager). Du kan lese om sommergjestene hans i NRK P1 Østfold her.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.