Dagboken fra radiolivet

HCs sommergjester

På fredag startet radiosommeren for HC. De neste fire ukene får du HCs sommergjester i «Eftan» på NRK P1 Østfold. Du finner oss her. HC er på lufta fra kl 14:00 og sommergjesten kommer kl 16.00.
Kl. 17.00 fortsetter HC i «HC og Andrea» på P1 riks. Du kan høre på oss her. Det blir 23 timer radio i uken for HC frem til sommerferien.

HCs sommergjester

Dagny

Dagny var i Fredrikstad for å spille på IDYLL-festivalen på fredag. Hun tok med seg den nye singlen sin og besøkte NRK i nye lokaler ved elven i Fredrikstad. Du kan høre sendingen her. Dagny var den første av HCs sommergjester. Han skal ha 21 totalt.

Artisten Dagny Norvoll Sandvik, kjent under artistnavnet Dagny, ble født 23. juli 1990 i Tromsø, Norge. Hun vokste opp i en musikalsk familie, og det var derfor ikke overraskende at hun utviklet en lidenskap for musikk fra en tidlig alder. Med støtte fra familien og en naturlig evne til å synge og skrive låter, begynte Dagny å utforske sin kreative side og forme sin egen unike musikalske identitet.

Dagnys sommer

Den blide Tromsø-jenta fortalte at hennes sommerdrøm er å få spille på alle de store festivalene. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Fredag var det Idyll, Lørdag Bergensfest og så går turen til Storbritannia, hvor Dagny skal spille med blant andre Sting. Barndommens sommer tilbragte hun på hytta på Andøya.

Ny Dagny-låt

Den nye låta til Dagny heter «Same again for love».

Sommergjestene 2023

Listen er ikke komplett ennå, men følgende gjester har takket ja til HCs invitasjon.

19. juni    TERJE FORMOE
20. juni    ULRIKKE BRANDSTORP   (IKKE HC  –  (The Weeknd-konsert)  Siw M er programleder)
21. juni   PETRONELLA BARKER
22. juni   INGEBORG WALTHER
23. juni   ATLE JENSEN

26. juni  Stine Bjørnstad, FRU BLOM
27. juni  KYRRE FRITZNER
28. juni  DAG BRANDTH
29. juni CHARTER-HILDE
30. juni PATRIK STENSETH

3. juli   CATHRINE IVERSEN
4. juli    INGRID BJØRNOV
5. juli    KIRA
6. juli    OLE EVENRUD
7. juli    DENNIS STORHØI

10. juli   TRYGVE SKAUG
11. juli   FRIDE og ROGER AMUNDSEN
12. juli   LISA AISATO
13. juli   TERJE ALSVIK WALLØE
14. juli   ATLE HOFF

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.