Dagboken fra radiolivet

Atle Hoff

Atle Hoff fra Spydeberg levde den amerikanske drømmen i nesten 10 år. Danseren med de store ambisjonene ble personlig trener for Cindy Crawford og veldig god venn av Wayne Gretzky. Nå er han hjemme i Spydeberg igjen. Der lever han en ny drøm. Den blir til virkelighet i September allerede. Hør hele intervjuet med Atle Hoff her. Han er sommergjest i den tredje timen av «Eftan» på NRK P1 Østfold.

Atle Hoff

Sommeren i Spydeberg

Atle er veldig glad for den fine barndommen han hadde hjemme i Spydeberg. Det var en stor og fin gjeng med ungdommer som levde sommer-livet slik ungdommer gjør det. Når ungdomstiden var tilbakelagt måtte Atle ut til større forhold.

Karrieren

Han kom inn på en «Fame»-skole i Gøteborg og fikk sin utdannelse som danser. Etter hvert skriver han en musikal sammen med en kamerat, og de reiser land og strand rundt i Sverige og fremfører den. Så går turen til Trøndelag, hvor Atle er med på flere musikal-oppsetninger. Han er også ballettdanser og opptrer på flere scener rundt i landet.

Atle Hoff i Amerika

På et tidspunkt, omtrent da Atle er 22 år, reiser han til USA. Til Los Angeles for å jobbe hos en norsk venn som driver studio i byen. Der utvikler han flere treningsformer og kommer i kontakt med mennesker som hjelper han opp og frem blant byens kjendiser. Både skuespillere, forfattere og kunstnere står på kundelisten hans. En dag ringer Cindy Crawford og bestiller PT-timer hjemme hos seg selv. Atle reiser rundt i storbyen og holder kurs, både i studioer og hjemme hos folk. Kontrastene er store. Den ene natten må han sove på gaten, 5 dager senere danser han ballett med Mikhail Barysjnikov. Atle danset også på LA Music Awards og andre enorme arrangementer.

Den nye drømmen

Atle er hjemme i Spydeberg igjen. Der lever han en ny drøm. Han gjør om gården sin til Event Arena. Han er hemmelighetsfull om programmet, men røper at det blir en arena for trening, kunst og kultur. Konserter, utstillinger og arrangementer. Den 7. September går startskuddet. Da åpner Vøien Gård dørene for publikum første gang. Atle jobber iherdig med forberedelser og byggearbeider.

Kroppsdesign

I tillegg jobber Atle fremdeles med kroppsdesign. Det er å hjelpe folk til å trene den kroppen de har, for å gi den mulighet til den bevegeligheten de ønsker. Det startet i USA. Nå holder han til i et par studioer i Oslo og omegn. På grunn av en kne-operasjon i vinter, er han ikke like aktiv på det feltet i 2023, men det betyr altså ikke at han sitter og kjeder seg. Det tror jeg aldri Atle Hoff gjør.

Sommergjestene 2023

Atle Hoff var sommerens siste «sommergjest» i Eftan med HC. Sommerjobben er gjort, og nå tar jeg ferie. Det har vært veldig hyggelig å ha 20 flotte mennesker med tilknytning til Østfold, som gjester i programmet på NRK P1 Østfold. Her er listen over gjestene som har besøkt meg. Tusen takk til alle sammen!

19. juni    TERJE FORMOE
20. juni    ULRIKKE BRANDSTORP   (IKKE HC  –  (The Weeknd-konsert)  Siw M er programleder)
21. juni   PETRONELLA BARKER
22. juni   INGEBORG WALTHER
23. juni   ATLE JENSEN

26. juni  Stine Bjørnstad, FRU BLOM
27. juni  KYRRE FRITZNER
28. juni  DAG BRANDTH
29. juni CHARTER-HILDE
30. juni PATRIK STENSETH

3. juli   CATHRINE IVERSEN
4. juli    INGRID BJØRNOV
5. juli    KIRA
6. juli    OLE EVENRUD
7. juli    DENNIS STORHØI

10. juli   TRYGVE SKAUG
11. juli   FRIDE og ROGER AMUNDSEN
12. juli   LISA AISATO
13. juli   TERJE ALSVIK WALLØE
14. juli   ATLE HOFF

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *