Dagbok

Mission Impossible

Jeg gleder meg til tirsdag! Da skal jeg se «Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1». Tom Cruise har vært i Norge og spilt inn tidenes råeste film-stunt. Du kan se det i traileren nedenfor.

Gjør han det selv i Mission Impossible?

Ja!

Kall det hva du vil – det er Mission Impossible

Jeg kaller det underholdning på høyeste nivå. Etter anmeldelsene å dømme, blir ingen skuffet over neste ukes kinobesøk, – hvis det er Tom Cruise du skal se. At tittelen inneholder ordene «Part 1» lover også godt for en oppfølger.

Mission Impossible

Dette sier internett


Mission Impossible er en populær filmserie som fanger publikums fantasi. Serien starter med den første filmen som ble utgitt i 1996, og er en kritikerrost og kommersiell suksess.

Handlingen i filmene dreier seg om Ethan Hunt, som spilles av Tom Cruise, en dyktig spion og agent for IMF (Impossible Missions Force). Hvert oppdrag han tar på seg er praktisk talt umulig å gjennomføre, derav navnet «Mission Impossible». Ethan Hunt og hans team står overfor halsbrekkende utfordringer, intrikate dobbeltspill og høyteknologiske trusler.

En av de mest kjente kjennetegnene ved Mission Impossible-filmene er de spektakulære actionsekvensene. Tom Cruise kjennes for sin dedikasjon til stunts og utfører mange av sine egne farlige scener, han klatrer på høye bygninger, takler biler og hopper fra fly og helikoptre. Disse imponerende stuntene bidrar til filmens autentisitet og intensitet, og publikum trekkes inn i handlingen.

Ikke bare action

I tillegg til action og spenning inneholder Mission Impossible-filmene også intrikate plott og overraskende vendinger. Karakterene er ofte involvert i hemmelige operasjoner som krever listighet, intelligens og evnen til å tenke utenfor boksen. Ethan Hunt er en kompleks og karismatisk hovedperson som har blitt en ikonisk figur i actionfilmsgenren.

Serien har også vært kjent for å bytte ut regissører fra film til film, noe som gir hvert kapittel en unik visuell stil og tone. Dette har bidratt til å holde serien frisk og interessant, samtidig som den beholder sin kjernepublikum.

Filmene oppnår stor suksess både kommersielt og kritisk. De underholder millioner av mennesker over hele verden og er kjent for sin høye produksjonsverdi, spennende handling og uforglemmelige actionsekvenser.

Det er ikke over

Alt i alt fortsetter Mission Impossible å være en populær filmserie som imponerer og engasjerer publikum med sin blanding av action, spenning og intelligente plott. Med stadig nye oppdrag og utfordringer for Ethan Hunt og hans team, er det ingen tvil om at Mission Impossible-filmene vil fortsette å fange vår fantasi i årene som kommer.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.