Dagboken fra radiolivet

En sommer er over

Hvis det er en sang jeg alltid har sett på som trist, så er det den. Med Kirsti Sparboe. Teksten er kanskje det tristeste, og den står Benny Borg for. Men, man kan jo ikke ta fra noen av dem at sangen representerer sannheten på denne tiden. Sommerferien = tilbakelagt. Kveldene = mørkere. Og kaldere. Nå heter det vel sensommer, og så kommer høsten.

En sommer er over
brown wooden dock between brown grass near trees at daytime

En fantastisk sommer er over

Sommeren 2023 har vært veldig fin. Første halvdel jobbet jeg dobbelt, og hadde mange spennende mennesker på besøk i mitt radio-studio på NRK P1.
Den andre halvdelen av sommeren hadde jeg ferie. I stiv kuling og bortover-regn. Men, jeg klager ikke. Jeg er fast bestemt på at det ikke finnes dårlig tid eller dager. All tid jeg får er god nok for meg!

Takket være en familie jeg elsker, har jeg hatt en fin ferie. Til tross for værgudenes mange forsøk på å knekke meg. Litt båtliv, litt hjemmetid, litt hjelp til andre og litt fest.

Aldri så galt…

…at det ikke er godt for noe, sa alltid farmor. Og hun hadde rett. Ja visst, fint med ferie og fritid, men det er jammen godt å komme tilbake til rutinene på jobb også. Og i dag har det skjedd. Jeg ser på meg selv som verdens heldigste. Jeg har en jobb jeg elsker, en super kollega i studio og de morsomste arbeidsoppgavene jeg kan tenke meg. Kl 17:03 i dag skjer det. «HC og Andrea» – tilbake på NRK P1 etter 4 ukers fravær. Du kan høre sendingen her.

Dagens ord

I dag skal det handle om «Power-låter» som gir deg krefter til å ta tak på jobben etter ferien. Vi skal også snakke om stikkene vi har fått og hvordan det har gått med våre venner i vinduskarmen gjennom ferien. Kanskje skal vi ut og se på et spørsmålstegn i universet også…. Du vet aldri hvor vi løper, men du vet at vi gjør det mellom 17.03 og 19.00, mandag til torsdag, på Norges største radiokanal, NRK P1.

Verdens beste venner! Velkommen tilbake til hverdagsfest kl 17:03 i dag!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.