Dagbok

Quiz med HC og gjengen er tilbake

I dag kom første Quiz med HC og gjengen online igjen. Ledende nettsteder rundt i Norge tilbyr deg nå muligheten til å vinne inntil 5000 kroner, og å bli invitert til LIVE-sending i september. Du finner quizzen også her på forsiden av hcandersen.no, nede til høyre. Klikk og delta ved å velge svar-alternativer rett på skjermen. Det er gode vinnersjanser for alle som synes Quiz er gøy!

Quiz med HC og gjengen er tilbake

Slik fungerer det

Klikk på tv-ruta nede til høyre på forsiden her på www.hcandersen.no. Jeg stiller spørsmål, og svaralternativene kommer opp på skjermen. Hvis du er på mobil, klikk på rett svar med fingeren. Hvis du er på skjerm, klikk på rett svar med musa. (Har du touch-skjerm, bruker du så klart fingeren.)

Når du er ferdig er det to ting du må gjøre;
1. Registrer deg. Det er helt gratis. Vi selger ikke din kontaktinformasjon til noen, vi trenger den bare for å vite hvem du er hvis du vinner. Du vil også bli invitert når vi holder LIVE quiz.

2. Del quizzen vår i sosiale medier. Hvis du IKKE har gjort det, og vinner, får du 500 kroner. Hvis du HAR delt, og vinner, får du 5000 kroner.

Vi legger ut en ny quiz hver uke. En gang i måneden har vi live-quiz. Der trekker vi vinneren av ukes-quizzene OG vi holder en live-quiz. Da kan du også vinne 5000 kroner.

Jeg håper du vil være med. Det er ikke skummelt. Det er ikke spam. Det høres for godt ut til å være sant, men det er ikke det. Ingen forpliktelser. Ingen kostnad. Bare moro med quiz.

Vil du ha Quiz med HC og gjengen på DIN nettside?

Det fikser vi. Bare ta kontakt! Med vår quiz på din side får du mer trafikk, og flere registrerte kunder. Det betyr alltid også mer salg. Det er ikke dyrt. Vi står for premiene og gjennomføringen. Du bare sørger for å ta godt i mot alle de nye kundene du får som en følge av quizzen vår.

Ta kontakt i dag, så kan du være i gang i løpet av noen få dager! Du kan også lese enda mer, og se en video, her.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.