Dagbok

Enda en fornøyd kunde

Selskapet mitt, Express Yourself, leverer denne uken miljøvennlige hoodies til enda en fornøyd kunde. Denne gang er det Corleone underholdning som pynter seg.

Corleone Underholdning

Corleone Underholdning drives av den dyktige og profilerte DJen og programlederen Lars Corleone Østli. Han har over 30 års erfaring fra radio, tv og reklame-bransjen og tilbyr programlederkurs, voice-overs, quiz og dj-show, blant mye annet. Corleone har erfaring fra NRK, Radio Norge, The Voice og NRJ. Han er nominert i Prix Radio flere ganger, og han har vunnet prisen «Årets DJ» i Radioassistants «Hall of Fame».

Enda en fornøyd kunde

Lars Corleone likte Express Yourselfs første hoodie («Kjøkøy») så godt at han ville trykke opp sine egne. Disse leveres nå, og Corleone er fornøyd.

Vil du også bli fornøyd?

Hvis du bestiller hoodie, college-genser, t-skjorte, shorts eller kosebukse fra Express Yourself, er du sikret et produkt av høy kvalitet. Alle våre plagg lages i Europa, etter de strengeste miljø-sertifiseringer.

Trykk

Vi tilbyr deg de beste utskriftstjenestene – digitalt trykk, 3D digitalt trykk, varmeoverføring, DTF, broderi, silketrykk og støtte fra et erfarent team. Hver bestilling er verifisert av en grafisk designer og en trykkeriekspert. Trykket er miljøvennlig.

Bærekraft

Fabrikken vår ble etablert i 1977, har 130 ansatte og 2 økosertifiseringer. Fra 2019 har all produksjon av klær blitt gjort på en bærekraftig måte, i Europa.
Dette er etisk og bærekraftig mote. Vår kolleksjon er laget av økologisk og resirkulert bomull. Alle plaggene er produsert i EU, og fabrikken er sertifisert av OCS og RCS. Transporten av våre klær er karbonnøytral.

Enda en fornøyd kunde

Merkevarebygging

Vi tilbyr merkevaretjenester med tilpassede etiketter, dekorative etiketter, «hang-tags», klistremerker og emballasje med din dekor, som vil sette ditt unike preg på klærne dine.

Enda mer informasjon

Miljøvennlig synlighet er vårt mantra. I en tid hvor alle må kjempe for å synes – i sterk konkurranse med konkurrenter fra inn- og utland, er det alt for mange som velger produkter og leverandører som fokuserer på rask profitt.

Expressyourself.no er kanskje ikke den rimeligste leverandøren, men produktene er miljøvennlige og produsert i Europa. Stoffene, trykket, etikettene, emballasjen og transporten. Alt er miljøvennlig. 

At plaggene har høy kvalitet medfører også at du ikke trenger å handle like ofte, hvert plagg holder lenger.

Om det er kjærlighet til stedet du bor, kjæresten din eller kampsaken din som du vil vise frem – hos oss kan du tilpasse t-skjorter, gensere, hettegensere, kosebukser og shorts – akkurat slik du vil ha dem. Vi hjelper deg med designet og du kan bestille 1 eller 1000 (eller flere, om du trenger det). Vi leverer selvfølgelig også til bedrifter som ønsker synlighet på sine ansatte, eller skoler, idrettslag, frivillige foreninger eller stat og kommune.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.