Dagbok

Ny LIVE quiz på grunn av tekniske problemer

Onsdag 11. oktober holdt vi LIVE quiz på nett. Dessverre gikk ikke det helt som det skulle. Til uken blir det ny LIVE quiz på grunn av tekniske problemer. Problemene er løst nå.

Ny LIVE quiz på grunn av tekniske problemer electronic wire lot

Ny LIVE quiz på grunn av tekniske problemer

Problemene var utenfor vår kontroll, og vi var ikke alene om å erfare utfordringene. Men, like fullt vil vi gi alle som var med på quizzen vår en ny mulighet til å vinne 5.000,-

Quizzen ble gjennomført på rett måte, og vinnerne, Christiane, har allerede mottatt sin premie. Men, for at de som ikke fikk opp alle svaralternativer også skal få mulighet til å vinne, gjennomfører vi en ny LIVE quiz neste uke. Nøyaktig dato og klokkeslett avgjøres i løpet av helgen, og alle som var med vil få beskjed på SMS.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt her.

Godt i gang før problemene kom

Vi var godt i gang før problemene meldte seg. Vi satt ny rekord i antall deltakere og det var stor trafikk i chatten. Mange ville være med for å kjempe om premien på 5000 kroner.

«Jeg har stor forståelse for at mange ble skuffet da spørsmålene ikke dukket opp, eller svaralternativene bare var synlige i et par sekunder», sier HC. Han legger til at han synes det var trist å se at enkelte ble sinte. «Vi håper alle gir oss en sjanse til. Vi gir i hvert fall alle som var med en ny mulighet til å vinne, til uken», sier han.

Vil du ha quiz på din nettside?

Quiz med HC er fremdeles i en testfase, men i løpet av kort tid vil alle som ønsker det få mulighet til å ha vår quiz på sin nettside. Systemet er ferdig utviklet, og vi har gjennomgått en 6 måneder lang stress-test. Dagens problemer lå utenfor vår kontroll og hadde ikke noe med plattformen vår å gjøre. Det hadde med overføring av data på linjer utenfor huset å gjøre.

Ta kontakt her dersom du ønsker informasjon om hvordan du kan få flere besøkende kunder med vår quiz. Vi tar kontakt snarest, og gleder oss til å snakke med deg!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.