Dagbok

Lær Tai Chi og Qi Gong hos Liliang Tai Chi

Lillian og jeg har holdt sammen siden 1996. I 28 år har vi stort sett jobbet sammen og delt oppgaver mellom oss. De siste 4 årene har Lillian imidlertid gått sin egen næringsvei, og jeg er enormt stolt av henne. Jeg vil fortelle deg om hva hun driver med og si: – Lær Tai Chi og Qi Gong hos Liliang Tai Chi!

Lær Tai Chi og Qi Gong hos Liliang Tai Chi

Hva er Tai Chi?

Tai Chi, også kjent som Tai Chi Chuan, er en kinesisk kampsport som har blitt praktisert i flere århundrer. Tai Chi fokuserer på å bevege kroppen på en rolig og jevn måte, samtidig som man opprettholder en dyp og avslappet pust. Bevegelsene er sakte og flytende, og blir ofte beskrevet som en form for «meditasjon i bevegelse».

Jeg synes du skal lese mer om Tai Chi og Qi Gong på www.liliang.no

Hva mener Liliangs elever?

Det er veldig hyggelig å lese elevenes tilbakemeldinger. Spesielt for Lillian, men jeg blir også i godt humør når jeg leser hvor flink folk synes at hun er. Les tilbakemeldinger om Liliang Tai Chi her.

Hvem har godt av å praktisere Tai Chi i hverdagen?

Det er gjort mye forskning på hvem som vil ha ekstra glede av å praktisere Tai Chi i hverdagen. Det kan i følge forskere nå bevises at Tai Chi gir bedre balanse og kan gi bedre fokus og hukommelse. Det er en treningsform som passer for folk i alle aldre, og det kreves ingen forkunnskaper for å være med på grunnleggende kurs.

Å trene Tai Chi som forebyggende aktivitet, er lurt for alle som ønsker å beholde balanse, bevegelighet, føyelighet, fokus og hukommelse. Tai Chi og Qi Gong har også vist seg å dempe stress og depresjon. Du kan lese mer om fordelene ved Tai Chi her.

På Liliang.no kan du lese spennende artikler om forskning innenfor spesielle felt, som har vist at Tai Chi kan være svært gunstig for enkelte pasientgrupper.

Er Tai Chi effektivt mot smerter?
Les forskning som gir svaret her.

Hjelper Tai Chi mot depresjon hos eldre?
Les en artikkel om temaet her.

Finnes det undersøkelser om hvorvidt Tai Chi er bra for parkinson-pasienter?
Les svaret her.

Kan Tai Chi og Qi Gong påvirke livskvaliteten til kreftpasienter?
Denne artikkelen om handler temaet.

Lær Tai Chi og Qi Gong hos Liliang Tai Chi

Liliang Tai Chi gir undervisning i Tai Chi og Qi Gong i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad og Oslo. Du finner oversikt over alle kursene her. Tai Chi skolen til Lillian tilbyr også online Tai Chi-kurs og private undervisningstimer for deg, eller eventuelt deg og samboer/ektefelle eller en venn. I tillegg tilbyr Liliang Tai Chi opplegg for bedrifter, eventer og kick off´er og andre som ønsker en annerledes, spennende, urgammel, ny vri på sitt arrangement.

Du finer alle kursene i Tai Chi og Qi Gong her.

Lær Tai Chi og Qi Gong hos Liliang Tai Chi

Ta kontakt hvis er interessert i å vite mer om Liliang Tai Chi

Du finner kontaktskjema her.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.