Dagbok

Velkommen til MicroTV

Det er mange som lurer på hvordan man kan ØKE antall besøkende og SENKE antall returer i nettbutikken deres. Det er to utfordringer alle forholder seg til. Jeg har engasjert meg i en løsning som enkelt gir deg kraften fra video på din nettside. Velkommen til MicroTV!

Velkommen til MicroTV

Med hjelp av MicroTV sin unike teknologi er det nå enkelt å få video på hjemmesiden din. Du er i gang på minutter og det eneste du trenger er en mobiltelefon.

LIVE-VIDEO tillater umiddelbar interaksjon med publikum og kan brukes til alt fra produktlanseringer til Q&A-seanser. Det gir en følelse av eksklusivitet og nærvær, og skaper en plattform for merker å bygge sterkere relasjoner med sitt publikum.

VIDEO PRODUKTINFO senker returen fordi kundene blir enda bedre kjent med produktet før handel. Det er lettere å se produktet i en video enn på et bilde. I videoen kan du også legge lyd som beskriver produktet bedre enn ord kan. Videoene kan matches til hvert produkt i din nettbutikk.

VIDEO STORYTELLING forteller historier for å formidle verdier og skape en sterkere emosjonell resonans med publikummet. Dette kan være alt fra kundehistorier, bak kulissene-innhold, til merkevarebyggende reklamer.

PERSONALISERT VIDEO. Teknologiske fremskritt har gjort det mulig for merker å skape skreddersydde videoopplevelser for individuelle seere. Dette kan være alt fra personlige produktanbefalinger til tilpassede velkomstmeldinger, og er et kraftfullt verktøy for å øke engasjement og konverteringsrater.

VIDEO UNDERHOLDNING skaper større engasjement på din nettside, samtidig som den bidrar til innhenting av publikum fra sosiale medier, og direkte salg. Eksempler er vår populære QUIZ, de alltid fungerende DEALS og den spennende løsningen for DROPS. Spør oss, så får du vite hva det handler om.

Velkommen til MicroTV

I sum er video et utrolig kraftfullt verktøy i den digitale markedsføringsverdenen. Med sin evne til å engasjere, underholde og informere, samt de stadig nye trendene som utvikler seg, er det en metode som enhver markedsfører bør ha i sitt repertoar for å holde tritt med dagens digitale landskap. Og da snakker vi ikke bare om en video lastet opp på YouTube…

Ta kontakt med www.microtv.no i dag, så kan vi hjelpe deg i gang!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.