Dagboken fra radiolivet

En sommerturnè er over

Med til forveksling lik tittel som en klassisk sommerhit, konkluderer vi her og nå med at tidenes første «HC og Andrea»-sommerturnè er over. Vi besøkte fire steder i Vestfold og snakket med hundrevis av sommerglade mennesker. Veldig mange av dem var allerede med i Norges største vennegjeng.

Stedene vi besøkte

Stavern

Turnèen startet i Stavern, der vi fikk oppleve en fantastisk sommerby i fint vær. Vi kom med båt og var glade for den hyggelige mottakelsen vi fikk. Tusen takk, Stavern! Og gratulerer med nye fasiliteter i gjestehavnen. Det var topp!

Sandefjord

Innerst i Sandefjordsfjorden besøkte vi Sandefjord. En by med et stort hjerte og en hyggelig befolkning.

Tønsberg

Det er alltid hyggelig å komme til Tønsberg. Å sende direkte radio fra brygga var ikke mindre hyggelig. Men, det var varmt!

Verdens Ende

Med respekt for de fire foregående stedene vi besøkte, må vi nok allikevel melde at den vakreste utsikten hadde vi da vi sendte HC og Andrea direkte fra Verdens Ende. For en dag! For et sted!

En sommerturnè er over

Vi vet følgende om «En sommer er over»:
«En sommer er over» er en kjent og kjær norsk sang som ble utgitt av Kirsti Sparboe i 1972. Sangen er preget av en melankolsk og nostalgisk tone, der teksten reflekterer over sommerens avslutning og minnene som blir igjen. Den beskriver følelsen av tap og savn når de varme og lyse dagene går mot slutten, men også håpet om at sommeren en dag vil komme tilbake. Melodien er enkel og vakker, med en gjenkjennelig refreng som mange nordmenn har et sterkt følelsesmessig bånd til. «En sommer er over» har blitt en klassiker og spilles ofte på slutten av sommeren, noe som gjør den til en evigvarende del av norsk musikkarv.

Følelsen er litt den samme når en sommerturnè nå er over. Men, den store forskjellen er at sommeren har så vidt begynt!

Begynnelsen på noe, kanskje?

Vi ser på årets mini-turnè som en test. En test av utstyr og en test av om konseptet HC og Andrea passer «på veien». Konklusjonen er at begge deler var full match. Kanskje dette er begynnelsen på noe nytt? Kanskje vi skal mer ut for å møte vennegjengen? Blir det sommerturnè til neste år også? I så fall håper jeg at også andre landsdeler blir inkludert!

Hør sommerturnèen vår her

Her kan du høre alle sendingene, hvis du vil. Turnèen var 24., 25., 26. og 27. juni!

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.