Dagboken fra radiolivet

HC og Andrea i 2025 også

NRK har bestemt seg. De ønsker hverdagsfest i 2025 også. Gleden i redaksjonen er stor! Nå deler vi nyheten med Norges største vennegjeng!

HC og Andrea i 2025

HC og Andrea i 2025

Etter sommerferien starter forberedelsene til et nytt år med hverdagsfest på NRK P1. Programmet er bestilt for hele 2025 også. Avgjørelsen ble kjent 19. juni og både Andrea og HC er glade for at de er ønsket på radioen ett år til.

«Vi skal ikke finne opp kruttet på nytt. Det viktigste for oss er at lytterne vil være med på hverdagsfesten, og det virker det til at de vil», sier de to. «Programmet skal, og blir, hele tiden oppdatert. Men, det skal skje på en måte så lytterne nesten ikke merker det. Stadig utvikling uten at noen savner det som blir «utviklet vekk», er hemmeligheten», sier HC.

Vil du være med i gjengen?

HC og Andrea sendes hver mandag til torsdag kl 17:03 til 19:00. Programmet er ikke likt noe annet radioprogram og det er litt vanskelig å beskrive det. Sånn har det vært i snart 5 år. HC og Andrea gikk på lufta på NRK P1 første gang 2. januar 2020.

Du kan lytte til oss på DAB+ og internettradio. Med internett har du tilgang over hele verden, og vi har daglig kontakt med lyttere som befinner seg utenfor kongerikets grenser.

Du kan også lytte til oss i appen NRK Radio. Der kan du også lytte utenfor sendetidene våre. Vil du ha HC og Andrea til frokost, lunsj, kvelds eller i helgene? Du finner oss her.

Vi håper du vil være med i gjengen! Hører du HC og Andrea er du aldri alene. Omtrent 450.000 andre gjør det også!

Hvor finner du Andrea og HC?

Andrea kan du finne her

HC har du allerede besøkt. Klikk deg gjerne rundt her på www.hcandersen.no

Takk for at du leste dette. Ha en fin dag!
HC

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.