Dagboken fra radiolivet

HC og Andrea på turnè

I sommer skjer det. Programmet med den store vennegjengen, HC og Andrea, skal ut og treffe folk! Etter 4 år og 6 måneder på NRK P1 skal HC og Andrea på turnè. Velkommen til hverdagsfest!

Det viktigste først

Her treffer du HC og Andrea:

24. juni – Stavern

25. juni – Sandefjord

26. juni – Tønsberg

27. juni – Verdens Ende

HC og Andrea sendes på NRK P1 hver mandag til torsdag kl 17.00 til 19.00. Disse fire dagene sender vi fra gjestehavner, torg og gater, på fire nydelige steder i sommer-Norge.

Kom og møte HC og Andrea på turnè

Det er veldig hyggelig hvis du har lyst til å treffe oss. Vi skal ut og snakke med vennene våre. Treffe dem der de er i sommer-Norge. Vi ville så klart helst reise hele landet rundt, men med utgangspunkt i Fredrikstad er disse fire stedene det vi får til i år.

Det blir vanlige sendinger. Ingen konsert eller sceneshow. Men, det blir muligheter for å se hvordan programmet lages. Og, vi gleder oss til å møte mange av dere. Det blir også noen leker og mulighet for å vinne fine sommer-premier fra programmet «HC og Andrea».

Prøvesendingen gikk fint

I dag har vi hatt prøvesending. Dagens sending i båten til Espen, var første sending utenfor studio. Alt gikk fint, systemet fungerte og både Andrea og jeg koste oss.

Det er enkelt å ta med seg radiostudio ut

På 90-tallet sendte jeg TOPP 20 fra hele landet. Det var med egne busser og store kasser med utstyr. I 2024 klarer vi oss med et par laptoper, en mikser, en skjerm og godt humør. Hvis du vil se hva som skal til får å få en radiosending på lufta til hele verden, er du velkommen til å treffe oss i sommer.

Vi gleder oss. Ta gjerne kontakt hvis du har tips om ting vi bør snakke om i Stavern, Sandefjord, Tønsberg og Verdens Ende.

Skipper Espen Torgersen lånte oss båten sin, da vi hadde prøvesending fra gjestehavnen i Fredrikstad i dag.

Bor på Kjøkøy og i radioen din. Glad radiogutt med 2 barn og verdens beste kjæreste. Elbil-sjåfør, båtvant og glad i å være på kjøkkenet. Nysgjerrig og passe sosial. Ta meg til havet - der trives jeg best.