HCAG HOLDING AS

HCAG Holding AS (logo)

HCAG Holding AS eies av Lillian Galborgen og Hans Christian Andersen. Det er familieselskapet, hvor all virksomhet ligger innunder.

Mai 2023 drives følgende virksomheter under HCAG Holding AS:

HC Andersens engasjement i NRK.
HC er programleder for «HC og Andrea» på NRK P1, og for «Morran» og «Eftan» på NRK P1 Østfold. Du kan lese mer om programmet her på hcandersen.no. Du kan lytte til «HC og Andrea» her.

LilianG TaiChi
Lillian driver TaiChi-opplæring i LilianG TaiChi. Du kan lese mer om virksomheten, og melde deg på kurs her.

Online Quiz med HC / LIVE Quiz med HC
HC kan holde quiz på din nettside. Det skaper mye trafikk og flere kunder. Du kan lese mer om Quiz med HC her. Jeg produserer nye quizzer hver uke, og hver måned holder jeg LIVE Quiz. Deltakerne kan vinne opp til 10.000,- pr måned i quizzene. Noe som skaper stort engasjement. De som allerede kjører Quiz med HC på sin nettside, opplever økt trafikk og økt salg.

Express Yourself
Expressyourself.no selger miljøvennlige plagg med høy kvalitet, som styrker din identitet, lokale tilknytning, kampsak, familie, skole eller produkt. Les mer om våre profileringsklær her.

I tillegg er HCAG Holding AS engasjert i et eiendomsprosjekt i Asker, og noen mindre investeringer i andre sektorer.

Dersom du er nysgjerrig, eller ønsker et samarbeid med HCAG Holdings virksomheter, ikke nøl med å ta kontakt!

Selger? Les dette.

Dersom du surfer på internettet på jakt etter kontaktpunkter å selge varer eller tjenester til, så vit at til HCAG HOLDING AS er du velkommen. Men, vi svarer kun på skriftlige henvendelser. «Tilbud som må aksepteres på telefonen» ønskes ikke. Selskapet har stabil leveranse av telefoni, internett, programvare og andre produkter og tjenester, men er alltid åpent for tilbud og innspill. Ta kontakt med ditt budskap, men gjør det skriftlig. Du finner kontaktskjema her.