Kontakt HC

Kontakt HC Andersen
Kontakt HC Andersen

Kontakt HC direkte:
hc@hcandersen.no

Les bloggen fra hverdags- og radioliv:
www.hcandersen.no

HC og Andrea – mandag til torsdag kl 17.00 til 19.00 på NRK P1

Velkommen til hverdagsfest hos HC og Andrea!  Vi holder deg med selskap og spiller den beste musikken. Bli med i Norges største vennegjeng og finn ut av ting du kanskje ikke visste at du ville finne ut av. Bli dagens venn og kom på radioen med oss. Premie får du også! Velkommen!

Du kan høre oss på DAB+ og internettradio – og så klart når som helst i NRK Radio (klikk og lytt nå)

Kontakt programmet hos NRK: hca@nrk.no
kontakt HC hos NRK: hc@nrk.no

Hjertelig velkommen til oss! Sammen med HC og Andrea får du masse god musikk og stemning. Vi håper du har tid til å sette av et par timer sammen med oss. Send oss en tekstmelding med kodeord HCA til 1987.  Eller gå inn i appen NRK Radio og benytt meldingsfunksjonen der. Sørg for å ha oppdatert app, finn «HC og Andrea» og klikk på link for sending av melding til oss.  Du kan også ringe vår telefonsvarer på: 23041155

 

HC Andersen som programleder, konferansier eller foredragsholder

HC har flere tiår med erfaring fra radio, TV og scener rundt i landet. Rene DJ-oppdrag er det lenge siden han gjorde, men dersom din kanal eller arrangement, bedrift eller organisasjon trenger en erfaren programleder, kontakt HC Andersen på hc@hcandersen.no.

HC Andersen, HCAG Holding AS

HCs engasjementer i NRK og for andre oppdragsgivere administreres gjennom selskapet HCAG Holding AS.
Du kan kontakte HCAG Holding AS på lillian@hcagholding eller www.hcagholding.no (under utarbeidelse pr april ´23).

HCAG Holding AS er også et investeringsselskap med enkelte engasjement innen eiendom og finans. Har du spørsmål om HCs online quizzer, investeringer eller andre prosjekter, ta kontakt i skjemaet nedenfor. HCAG Holding er også eier av LilianG Tai Chi. Kontakt Lillian Galborgen på adressen over.